Handelsbetingelser

MocA Clothing
Adelers Alle 130
4540 Fårevejle
CVR Nr.: 31960703

Varebestilling:

For at bestille vare skal du benytte indkøbskurven, hvori du skal tilføje de varer, du ønsker at bestille. Såfremt du har angivet din e-mail adresse korrekt, vil du modtage en ordrebekræftelse fra os på e-mail. Dette er bevis på at din ordre er registreret. Varen leveres hurtigst muligt via GLS.
Priser: Alle anførte priser i webshoppen er inkl. 25 % moms. Der tages forbehold for force majeure og afgiftsændringer. Alle priser er eksklusiv forsendelsesomkostninger.
Fragt: Vi sender kun til adresser i Danmark og Sverige. Send os gerne en mail, hvis du bor i et EU-land og ønsker mulighed for levering.
Danmark: Varen sendes som pakkepost, så vi kan følge den og ved bortkomst eller beskadigelse kan GLS stilles ansvarlig. Uden omdeling. Pakken sendes med Post Danmark til det nærmeste posthus eller postbutik. Leveringen med uden omdeling koster kr. 0,- Med omdeling. Pakken sendes til din adresse eller virksomhed med GLS. Levering med omdeling koster kr. 59,00,- Fri fragt med omdeling ved køb af varer for over kr. 1.500,-

Sverige:

Varen sendes som pakkepost, så vi kan følge den og ved bortkomst eller beskadigelse kan GLS stilles ansvarlig.
Pakken sendes med GLS til det nærmeste posthus eller postbutik. Levering koster DKK. 59,00,-
Levering: Bestillinger modtaget leveres af Post Danmark 1-4 hverdage efter bestilling.
Moca Clothing kan ikke stilles til ansvar ved forsinkelser hos GLS.
Nægter du modtagelse af pakke eller ej afhenter den på Posthuset, vil der blive opkrævet et ekspeditions gebyr på kr. 59,00,-

Betaling:

I vores webshop kan der betales med følgende kort: VISA/dankort, VISA, VISA electron, mastercard, Maestro og JCB 
Du kan også benytte MobilePay Online.
Vi trækker først beløbet på din konto når varen sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 
Når du indtaster kortinformationer, sker overførslen krypteret. Der anvendes SSL-kryptering, der giver en meget stor sikkerhed for fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af tredjepart. Sikkerheden bliver løbende kontrolleret af nogle af landets dygtigste IT-sikkerhedskonsulenter. Derfor kan du roligt handle med betalingskort hos os.

Gavekort:

Gavekort, som er købt i vores webshop, udstedes elektronisk. Når du har betalt gavekortet, vil vi behandle sagen og efterfølgende sende en kode til gavekortmodtageren, som denne kan anvende til betaling i vores webshop (www.mocaclothing.dk).
Du har 14 dages fortrydelsesret på gavekort. Hvis gavekortet er helt eller delvis brugt af modtageren, refunderes kun det eventuelle resterende beløb.
Gavekortet er gældende i et år fra købsdatoen. Ved anvendelse af gavekortskoden, nedskrives gavekortet med det beløb som der købes for. Eventuelt resterende beløb gemmes til næste gang der handles. Gavekortskoden kan anvendes et ubegrænset antal gange, det er alene forbruget på gavekortet som bestemmer om gavekortskoden kan anvendes eller ej.

Persondata:

Når du handler i vores webshop, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- navn
- adresse, postnr. og by
- mobil tlf. nr.
- e-mail
Vi registrerer kun dine persondata med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Moca Clothing og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.  
Direktøren og særligt betroede medarbejdere hos MocA Clothing har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Herudover har webshopleverandøren eShop+ adgang til de data der er på mocaclothing.dk, webshopleverandøren har afgivet særlig fortrolighedserklæring i forhold til håndtering af data.
Direktøren hos MocA Clothingen er dataansvarlig for mocaclothing.dk  
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.  
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.   
Oplysninger afgivet til mocaclothing.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 
Opretter du en konto på mocaclothing.dk, i forbindelse med dit køb, bliver dit brugernavn og dit password lagret i database med en 32 bit kryptering.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre. 
Som registreret hos MocA Clothing har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MocA Clothing via e-mail til info@mocaclothing.dk

Returnering/ombytning:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på mocaclothing.dk. 
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; 
har modtaget din vare 
får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis 
får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved henvendelse til: MocA Clothing, Adelers Alle 130, 4540 Fårevejle, Telefon nr.: +45 59 65 59 49 (fra tirsdag - fredag fra kl. 10.00-14.00), du kan også anvende e-mail: info@mocaclothing.dk i din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan vælge at benytte vores Fortrydelses- og retuneringsformular og sende den retur. Fortrydelses- og retuneringsformular er vedlagt i pakken som vi har sendt til dig. Fortrydelses- og returnerings formularen kan også downloades ved at følge linket “Returnering” nederst på mocaclothing.dk.      
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Returnering 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
Vælger du at benytte den medsendte returlabel, bliver din pakke sendt forsikret retur til os med Post Danmark, denne service koster 59,00 DKK og vil blive fratrukket dit tilgodehavende.
Vil du selv stå for tilbageleveringen skal dette ske til adressen: MocA Clothing, Adelers Alle 130, 4540 Fårevejle.
For at lette behandlingen af din returnering beder vi dig huske at vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse.
Det er ikke muligt at bytte til en anden str. eller vare, vi anbefaler derfor at du bestiller det ønskede produkt på ny og benytter muligheden for gratis levering.

Varens stand, når du sender den retur 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.  
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.  
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.  
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder 
leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 
Du kan frit vælge om du vil have beløbet tilbagebetalt på det kort som er anvendt ved købet, eller om du vil have beløbet indsat på din MocA konto.

Nægtelse

Nægter du modtagelse af pakke eller ej afhenter den på Posthuset, vil der blive opkrævet et ekspeditions beløb på 59,- Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.  

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 
Når du handler på mocaclothing.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.  
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger 

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til: 

MocA Clothing, Adelers Alle 130, 4540 Fårevejle

Vi vurderer hver enkelt sag og hvis det er nødvendigt udsender vi en returlabel.
Vi tilbagebetaler ikke portoen, for en varen der sendes retur til os, uden aftale herom.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.  
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Klageadgang  

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på telefon: +45 59 65 59 49 (fra tirsdag - fredag fra kl. 10.00-14.00), du kan også sende en mail til: info@mocaclothing.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.